facebook

ФУТБОЛНИ ПЪРВЕНСТВА ПО МИНИ ФУТБОЛ „ЛИГА-СОФИЯ”


А” Група


Регламентът е идентичен с този на Шампионска Лига.

1. Предварителен кръг: Всеки отбор посредством жребий попада в група, която се състои от 4 отбора, като всеки отбор играе по два мача на разменно гостуване с всички от групата. Предварителния кръг се играе с цел за отсяване до 32 отбора.

2. Групова фаза: Всеки отбор посредством жребий попада в група, която се състои от 4 отбора, като всеки отбор играе по 2 мача на разменно гостуване с всички от групата. Двата отбора с най-голям брой точки в групата, преминават в следващия кръг - осминафинали.

3. Осминафинали: Всеки отбор посредством 2-ри жребий (таблица) попада в кръг с друг отбор с който играе 2 мача на разменно гостуване. Победителите преминават в следващия кръг - четвъртфинали.

4. Четвъртфинали: С предварително определен жребий (таблицата от 2-рия жребий на осминафиналите) всеки отбор попада в кръг с друг отбор с който играе 2 мача на разменно гостуване. Победителите преминават в следващия кръг – полуфинали.

5. Полуфинали: С предварително определения 2-ри жребий (таблица) от осминафиналите всеки останал отбор попада в кръг с друг отбор с който играят 2 мача на разменно гостуване.

6. Двата загубили отбора от полуфиналите играят мач за 3-то и 4-то място.

7. Двата отбора победители от полуфиналите отиват на финал.Б” Група


Регламентът е идентичен с този на Лига Европа.

Всички отбори, отпаднали от груповата фаза, ще могат да продължат в група ”Б” Група на „Лига-София”, както и нови отбори проявили интерес за участие.В” Група


Регламентът представлява първенство ( всеки срещу всеки ).ЗИМЕН ТУРНИР”


Регламентът представлява първенство с директни елиминации.